Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere sites, één globale factuur

Vraag van de klant

“Mijn winkels zijn verspreid over heel het land en elke maand neemt het verwerken van die individuele facturen enorm veel tijd in beslag. Voor mij zou het handig zijn als ik voor al mijn winkels één globale factuur kon ontvangen en één afzonderlijke factuur voor mijn centraal magazijn. Ik wil ook het elektriciteitsverbruik per winkel goed in de gaten houden en op de hoogte gesteld worden als bepaalde winkels plots meer verbruiken

Hoe pakte Elexys dat aan?

“Dankzij Elexys krijg ik nu een aparte factuur voor mijn magazijn en één overzichtelijke factuur voor al mijn winkels met een specifieke code per vestiging. Als ik verder nog vragen heb in verband met mijn factuur, kan ik altijd terecht bij mijn accountmanager. Door eenvoudig een alarm in te stellen op de My Elexys-klantenzone ontvang ik een bericht wanneer er onregelmatigheden in mijn verbruik zijn. Zo kan ik proactief opvolgen of het energieverbruik in een van de winkels stijgt.”

“Dankzij Elexys krijg ik één overzichtelijke factuur voor al mijn winkels met een specifieke code per vestiging.”

Nog meer interessante cases

We helpen u graag!

Is Elexys de energieleverancier voor uw bedrijf? Dat onderzoeken we graag boven een warme kop koffie. Geef ons een seintje om een afspraak vast te leggen. 

THINK

Door middel van een grondige analyse en evaluatie van uw energievraagstuk stippelt Elexys de meest efficiënte en voordelige oplossing voor uw bedrijf uit.

SMART

Elexys moedigt haar klanten aan om slim om te gaan met energie. Daarom bieden we via My Elexys een transparant overzicht van uw energieplan en de huidige marktprijzen.

ENERGY

Elexys ontfermt zich over energie in al haar facetten. Naast het leveren en aankopen van energie, leggen we ons toe op het delen van onze jarenlange expertise binnen de markt.