Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlot overschakelen naar vast contract is een must

Vraag van de klant

“Ik ben liever niet gebonden aan één bepaalde tariefformule. Wanneer ik dat wil, wens ik te kunnen overschakelen van een geïndexeerd contract naar een vaste prijs. Voor mij is het als klant belangrijk alle flexibiliteit te behouden tijdens de uitvoering van mijn energiecontract en ik verkies een leverancier die me daarin volgt.”

Hoe pakte Elexys dat aan?

“Het voorstel van mijn accountmanager bij Elexys geeft me de mogelijkheid om mijn prijsformule, die de markt volgt, om te zetten naar een vaste prijs. Dat kan ik op elk moment en zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Nadat ik een mailtje gestuurd heb, ontvang ik binnen de 24u een voorstel met een vaste prijs en kan ik beslissen of ik daarop in ga of niet.”

 “Ik kan op elk moment en zonder extra kosten mijn prijsformule omzetten.”

Nog meer interessante cases

We helpen u graag!

Is Elexys de energieleverancier voor uw bedrijf? Dat onderzoeken we graag boven een warme kop koffie. Geef ons een seintje om een afspraak vast te leggen. 

THINK

Door middel van een grondige analyse en evaluatie van uw energievraagstuk stippelt Elexys de meest efficiënte en voordelige oplossing voor uw bedrijf uit.

SMART

Elexys moedigt haar klanten aan om slim om te gaan met energie. Daarom bieden we via My Elexys een transparant overzicht van uw energieplan en de huidige marktprijzen.

ENERGY

Elexys ontfermt zich over energie in al haar facetten. Naast het leveren en aankopen van energie, leggen we ons toe op het delen van onze jarenlange expertise binnen de markt.