Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw in de energiewereld

De energiewereld is voortdurend in beweging en net dat vinden wij er zo boeiend aan. We houden u dan ook graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en ontwikkelingen op de energiemarkt.

Reactieve energie

Elektrische energie bestaat uit actieve en reactieve energie. Alleen de actieve energie is nuttig voor het omzetten in licht, mechanische energie, thermische energie, ... 

Lees meer

We helpen u graag!

Is Elexys de energieleverancier voor uw bedrijf? Dat onderzoeken we graag boven een warme kop koffie. Geef ons een seintje om een afspraak vast te leggen. 

THINK

Door middel van een grondige analyse en evaluatie van uw energievraagstuk stippelt Elexys de meest efficiënte en voordelige oplossing voor uw bedrijf uit.

SMART

Elexys moedigt haar klanten aan om slim om te gaan met energie. Daarom bieden we via My Elexys een transparant overzicht van uw energieplan en de huidige marktprijzen.

ENERGY

Elexys ontfermt zich over energie in al haar facetten. Naast het leveren en aankopen van energie, leggen we ons toe op het delen van onze jarenlange expertise binnen de markt.