Overslaan en naar de inhoud gaan

Welke energie wenst u?

Elexys is een allround energieleverancier. Zo bieden we u de keuze tussen elektriciteit, gas of een gecombineerd energiecontract. Waarmee kunnen we uw bedrijf helpen?

Verbruikt uw bedrijf meer dan 100 MWh elektriciteit per jaar? Dan is Elexys de energiepartner die u zoekt. Wij leveren elektriciteit aan bedrijven in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Bekijk welke producten het best bij u passen op basis van uw gewenste energieformule, budgethorizon en de impact van uw energiekost

Verbruikt uw bedrijf meer dan 150 MWh gas per jaar? Dan is Elexys de energiepartner die u zoekt. Wij leveren gas aan bedrijven in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Bekijk welke producten het best bij u passen op basis van uw gewenste energieformule, budgethorizon en de impact van uw energiekost.

Op zoek naar een partner voor al uw energienoden? Elexys levert gas en elektriciteit aan bedrijven in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Bekijk welke producten het best bij u passen op basis van uw gewenste energieformule, budgethorizon en de impact van uw energiekost.