Overslaan en naar de inhoud gaan

Self-billing formule voor mijn verkochte stroom

Vraag van de klant

“Er liggen PV-panelen op de daken van mijn verschillende vestigingen. Ik wil dat mijn energieleverancier het overschot van de stroom die ik niet verbruik van mij afneemt. Bij mijn vorige leverancier moest ik die hoeveelheid verkochte stroom zelf bijhouden en maandelijks factureren. Maar om dat per vestiging te doen, vergde voor mij te veel tijd.”

Hoe pakte Elexys dat aan?

“Elexys stuurt mij elke maand een afrekeningsvoorstel voor al mijn vestigingen op basis van de afgesproken tarieven en de hoeveelheid energie die ik aan hen verkocht. Dat voorstel keur ik goed met één simpele druk op de knop waarna Elexys mij uitbetaalt.”

 “Met één druk op de knop bevestig ik het afrekeningsvoorstel voor al mijn vestigingen.”

Nog meer interessante cases

We helpen u graag!

Is Elexys de energieleverancier voor uw bedrijf? Dat onderzoeken we graag boven een warme kop koffie. Geef ons een seintje om een afspraak vast te leggen. 

THINK

Door middel van een grondige analyse en evaluatie van uw energievraagstuk stippelt Elexys de meest efficiënte en voordelige oplossing voor uw bedrijf uit.

SMART

Elexys moedigt haar klanten aan om slim om te gaan met energie. Daarom bieden we via My Elexys een transparant overzicht van uw energieplan en de huidige marktprijzen.

ENERGY

Elexys ontfermt zich over energie in al haar facetten. Naast het leveren en aankopen van energie, leggen we ons toe op het delen van onze jarenlange expertise binnen de markt.