Overslaan en naar de inhoud gaan

Persbericht

Elexys gedwongen haar activiteiten als energieleverancier stop te zetten in het Waalse en Brusselse gewest

Deerlijk 18/03/2022. West-Vlaamse energieleverancier Elexys wordt door de ongekende energieprijzencrisis genoodzaakt om haar activiteiten als energieleverancier aan bedrijven en industrie stop te zetten in het Waalse en Brusselse gewest. De noodleverancier zal de energielevering overnemen.

Elexys is een West-Vlaamse energieleverancier die in 2010 opgericht werd en die zich specialiseert in het leveren van gas en elektriciteit aan bedrijven en industrieën in België.

Door de geopolitieke spanningen, het conflict in Oekraïne en de onzekere gasbevoorrading wordt de energiesector geconfronteerd met een ongekende situatie. De gas- en elektriciteitsprijzen hebben niveaus bereikt die niemand had kunnen voorzien.

De energieprijzencrisis treft ook de verbruikers hard. Sommigen onder hen ondervinden moeilijkheden om hun rekeningen op tijd te betalen, waardoor de energieleveranciers extra onder druk worden gezet.

Elexys heeft alles in het werk gesteld om de huidige situatie op een uiterst professionele manier te beheren in het belang van al haar klanten. Helaas kon er geen duurzame oplossing worden gevonden.

De energielevering blijft gewaarborgd. De klanten zullen automatisch verder geleverd worden vanuit de noodleverancier totdat zij een nieuwe leverancier kiezen.

Contactpersoon: Eric Olivier – Voorzitter van de Raad van Bestuur – 056 36 44 88

Lees ook deze blogberichten

We helpen u graag!

Is Elexys de energieleverancier voor uw bedrijf? Dat onderzoeken we graag boven een warme kop koffie. Geef ons een seintje om een afspraak vast te leggen. 

THINK

Door middel van een grondige analyse en evaluatie van uw energievraagstuk stippelt Elexys de meest efficiënte en voordelige oplossing voor uw bedrijf uit.

SMART

Elexys moedigt haar klanten aan om slim om te gaan met energie. Daarom bieden we via My Elexys een transparant overzicht van uw energieplan en de huidige marktprijzen.

ENERGY

Elexys ontfermt zich over energie in al haar facetten. Naast het leveren en aankopen van energie, leggen we ons toe op het delen van onze jarenlange expertise binnen de markt.