Overslaan en naar de inhoud gaan

Verpakkingen zijn mijn kernactiviteit

Vraag van de klant

“Ik ben actief in de verpakkingsindustrie dus energie betekent een aanzienlijke kost in mijn bedrijfsvoering. Maar zodat ik me ten volle kan focussen op mijn core business wens ik liever niet continu de energiemarkt op te volgen. Daarom ken ik graag mijn energiebudget op voorhand, weliswaar met de mogelijkheid om opportuniteiten te benutten indien die zich zouden voordoen.”

Hoe pakte Elexys dat aan?

“Mijn accountmanager bood me Elexys Safe aan, een formule met een vaste energieprijs en de garantie dat die nooit hoger zal liggen dan de gemiddelde marktprijs. Verschuift er iets op de markt, dan kan ik daar binnen mijn contract makkelijk op inpikken zonder een meerkost te betalen. Via My Elexys stel ik mijn ideale marktprijs in en word ik automatisch op de hoogte gehouden van marktevoluties. Daarnaast volgt mijn accountmanager de energiemarkt in detail op en helpt me jaarlijks mijn energiebudget zo goed mogelijk te optimaliseren.”

“Via My Elexys stel ik mijn ideale marktprijs in en word ik automatisch op de hoogte gehouden van marktevoluties.”

Nog meer interessante cases

We helpen u graag!

Is Elexys de energieleverancier voor uw bedrijf? Dat onderzoeken we graag boven een warme kop koffie. Geef ons een seintje om een afspraak vast te leggen. 

THINK

Door middel van een grondige analyse en evaluatie van uw energievraagstuk stippelt Elexys de meest efficiënte en voordelige oplossing voor uw bedrijf uit.

SMART

Elexys moedigt haar klanten aan om slim om te gaan met energie. Daarom bieden we via My Elexys een transparant overzicht van uw energieplan en de huidige marktprijzen.

ENERGY

Elexys ontfermt zich over energie in al haar facetten. Naast het leveren en aankopen van energie, leggen we ons toe op het delen van onze jarenlange expertise binnen de markt.